Virginia

View listings

virginia.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Virginia

Fastighet till salu i Virginia

Det gränsar Virginia till sydost, Kentucky i sydväst, Ohio till nordväst, Pennsylvania i norr och Maryland i nordöstra.

Behöver du bo på ett lugnt ställe? Letar du efter egendom till salu i Virginia? Då kan du inte ta information på sin fastighetsmarknad utan också på dess geografi, kultur och tull och traditioner.
Virginia är ett land i Sydostasien i USA och sträcker sig från Chesapeake Bay till Appalachians, med en lång sträcka av Atlantkusten. Det är en av de första tretton amerikanska kolonierna, med historiska monument som Monticello, den berömda Charlottesville-planteringen av grundande far Thomas Jefferson. Jamestown Settlement och Colonial Williamsburg är levande museer.

2017 har sett bostadspriserna upp och ner i norra Virginia och prognoser upprepar att Virginia fastighetsmarknaden kommer att behålla denna trend 2018. Detta är en marknad som är gynnsam för säljaren i delstaten Virginia i år, men för närvarande låga räntor är samtidigt en bra tid för köpare.

Det finns alltid andra faktorer som påverkar fastighetsmarknaden i ett visst område. Att köpa ett hem har alltid varit en bra investering, inte bara för att lägga till dina tillgångar, men för skatteförmåner när det gäller skattetid.

Det finns flera faktorer som påverkar fastighetsmarknaden 2018 i Virginia och det är viktigt för dig att veta om du vill flytta hit och om du är intresserad av fastigheter till salu i Virginia.

I Virginia är fastighetsmarknaden redan stigande 2018, och det verkar ständigt förbättra jämfört med 2017.

Södra Virginia erbjuder ett lägre genomsnittligt marknadspris för hem. Husen förblir på marknaden ovanligt under ganska långa perioder, upp till 55 dagar under de senaste månaderna. Detta är dock en minskning med 10% från föregående år. Denna procentandel kan enkelt förändras, eftersom bostadsutgifterna minskar.

Virginia Association of Realtors rapport för tredje kvartalet visade att nya fastighetsköpare som säljs i Virginia kan få det svårt att genomsnittshuspriserna. Det betyder att det är en bra marknad för säljare och personer med pengar att investera i egendom till salu i Virginia, men det finns inte mycket för dem som vill ha ett prisvärt hem. Försäljningen ökade dock i slutet av 2017, faktiskt har marknadsvolymen sedan början av året ökat med 8%.

Om du letar efter egendom till salu i Virginia borde du veta vilka är de bästa två platserna att bo i Virginia.

Virginia erbjuder stränder, berg och mycket mer. När du kommer för att köpa en fastighet till salu i Virginia finns det ett par ställen att överväga förut.

En av dessa platser är Virginia Beach.

Virginia Beach-området har ett genomsnittligt fastighetsvärde som har ökat med över 2% under det senaste året. En ökning med 1,5% förväntas senast 2018.

Ett annat bra ställe att bestämma sig för att bo och leta efter fastigheter till salu i Virginia är Fairfax County.

I juli ökade det genomsnittliga försäljningspriset för ett hem i Fairfax County med 6%. Det nuvarande genomsnittliga försäljningspriset är 3% lägre än i juni.

  •  
    Flytta till Virginia. Expatriate och bor i Virginia

      Genom att fortsätta att analysera de olika staterna som går för att konstellera den underbara amerikanska nationen, skulle vi säkert inte kunna dö på en speciell. På östkusten finns det faktiskt en unik verklighet av sitt slag att upptäckas. En av de första tretton amerikanska kolonierna, ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 36451

Försäljning Husbil, Virginia, Richmond, Richmond, Virginia Gateway Seaport

33,348.46SEK
Försäljning
Husbil

1.86 m²
DU VET NU AT DET ÄR 100% MÖJLIGT VAD KAN KÖPA EN MODERN HÅLLAREHUS I AMERIKA OCH DET TAR ENDAST 7 DAGAR ATT FÅ TILL CUBA? ! SPANSKA LÄSAR OCH SPEA...
Cod. 11645

Försäljning Villa, Virginia, Virginia Beach, Virginia Beach, Virginia Beach

20,947,500.00SEK
Försäljning
Villa

610 m²
Hela egendom "
UNAVAILABLE
Cod. 11091

Försäljning Övrigt (Kommersiellt), Virginia, Richmond, Richmond, Horn Habor area

4,924,455.54SEK
Försäljning
Övrigt (Kommersiellt)

5 m²
Waterfront, Hus
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB